Om oss

Kontaktinformasjon
Francois Elsafadi / francois@educos.no
Ketil Klingberg / ketil@educos.no / 906 43 544

Educos AS bygger sin filosofi på relasjons- og verdiforankret syn.

Det går ut på å lede en virksomhet fundamentert i et verdigrunnlag der de menneskelige ressursene og verdiene ligger til grunn, og ikke de formelle reglene og strukturene.

Folk snakker ofte om å finne seg selv. Du kan ikke finne deg selv, du må utvikle deg selv. Francois Elsafadi

Det er en styrke at vi mennesker tenker og handler på hver vår måte. Det gjør vi rett og slett fordi vi er skrudd sammen ulikt.
Ketil Klingberg

Francois Elsafadi, relasjonshøvding og entusiast
Francois Elsafadi er født i Libanon og tilbrakte store deler av barndommen som flyktning i Berlin. Han kom til Norge som 13-åring og var på dette tidspunktet i ferd med å havne i et dårlig miljø i Tyskland. Det samme kunne han ha gjort i Norge om han og familien ikke hadde blitt så bra integrert som de ble.

Francois reiser land og strand rundt og holder foredrag for både bedrifter, offentlig sektor og organisasjoner. De beste foredragene / oppdragene lages sammen med kunden som ofte har et helt konkret behov. På den måten skreddersyr Francois innholdet for den enkelte kunden, og effekten blir atskillig mer virkningsfull. Francois er kjent for sitt smil og sitt smittende gode humør, og sammen med et godt tilpasset innhold, blir referansene på hans oppdrag gode.

Selv om de beste oppdragene er skreddersydd sammen med kunden, har han også en idebank. Se også egen side om foredrag.

Ketil Klingberg, entusiast
Ketil ble født med et smell i herrens år 1968. Han er utdannet adjunkt, og har jobbet som lærer både i grunnskolen og i den videregående skolen. Han har videre jobbet som pedagogisk konsulent ved Bamble skolekontor, og som daglig leder for Folkeuniversitetet Sør-Øst i Telemark. Han er sertifisert VIP24 veileder, og dirigent for korps. I sistnevnte kategori er han særdeles opptatt av kvalitet, slik at folk faktisk ønsker å komme på konserter, og ikke blir tvunget til det fordi det er en i familien som skal spille 🙂

Ketil er også opptatt av at mennesker skal ha det bra, særlig unge mennesker som vokser opp og skal legge planer for livet sitt. De planene er han opptatt av at de unge skal legge selv, og ikke at voksne eller andre skal styre retningen på. Livsmestring – som kan være noe så enkelt som å ha en god selvfølelse.